Profil podjetja

Profil skupine maierhofer

Skupina maierhofer združuje vrsto podjetij, ki se v svoji temeljni usmeritvi in paleti storitev ukvarjajo z najrazličnejšimi temami s področja zdravstva. Področje delovanja sega od tehnične ortopedije, specializirane sanitetne prodaje pa vse do notranje opreme, ki ni prilagojena le za starostne domove in klinike, ter celostno opremo, z delovanjem je pričelo leta 1949 in se v zadnjih letih stalno širi.

 

MAIERHOFER_gesundheitswesen_logo2

Zdravstvo

S področji poslovanja kot tehnična ortopedija, rehabilitacijska tehnika in specializirana sanitetna prodaja je podjetje maierhofer GmbH že od leta 1949 naprej priznani čezregionalni ponudnik v tem sektorju zdravstva. Protetika, ortopedika ter individualne posebne sestave in modifikacije na področju rehabilitacijske tehnike so vedno v skladu z zadnjim stanjem tehničnega razvoja lastne proizvodnje. Na področju trgovanja se podjetje maierhofer GmbH s pomočjo širitve klasičnega obsega uvršča na področje preventive in wellnessa kot maierhofer – več kot sanitetna hiša’ in sklepa partnerstva izključno z vodilnimi proizvajalci evropske ali svetovne kakovosti. maierhofer GmbH je sestavni del Avstrijskega središča za limfologijo na LKH Wolfsberg in razpolaga s posebnimi, visoko specializiranimi oddelki za področja oskrbe ran, inkontinenčnosti in stomatologije. Podjetje maierhofer GmbH je certificirano po ISO 9001:2008.

>> MORE INFORMATION

 

LOGO_M_DESIGN

Opremljanje objektov

m-design je priznani ponudnik v sektorju notranje arhitekture na področju klinik, domov za ostarele, domov za nego bolnikov in zgradb za trgovsko, podjetniško oz. industrijsko uporabo. V tesnem sodelovanju z gradbenim izvajalcem in/ali arhitekti m-design koncipira, skicira, načrtuje in dostavi celotno opremo za ta osnovna področja. Portfelj storitev poleg proizvodne predaje (deloma vezane) končnih naprav in montaže obsega še celostno in glede na opremo relevantno projektno upravljanje. m-design deluje tak kot splošno podjetje na področju notranje arhitekture kot tudi podizvajalec, vezan na splošno podjetje, s portfeljem storitev, za katere podjetje samo odgovarja. m-design je certificiran po ISO 9001:2008.

>> MORE INFORMATION

 

Opremljanje objektov

Ob upoštevanju specifičnih zahtevanih profilov in tržnih danosti v Švici podjetje maierhofer schweiz ag s sedežem v Muri pri Bernu deluje v sektorju notranje arhitekture s ključnimi področji kot klinike, domovi za ostarele, domovi za nego bolnikov in zgradbe za gospodarsko, podjetniško oz. industrijsko rabo. V tesnem sodelovanju z gradbenim izvajalcem in/ali arhitekti maierhofer schweiz ag koncipira, skicira, načrtuje in dostavi celotno opremo za ta osnovna področja. Portfelj storitev obsega tako proizvodno predajo (deloma vezano) na končne obrate in montažo kot tudi celostno in glede na opremo relevantno projektno upravljanje. maierhofer schweiz ag deluje tako kot splošno podjetje na področju notranje arhitekture kot tudi podizvajalec, vezan na splošno podjetje, z lastnim odgovornim portfeljem storitev.

>> MORE INFORMATION

 

LOGO_mastercare_transparent_background

mastercare se kot samostojna družba znotraj skupine maierhofer osredotoča na gospodarske zahteve industrijskih in javnih struktur v zdravstvu in deluje na področjih nabave (e-commerce) in vzdrževanja ter tehnične podpore medicinskih in rehabilitacijskih proizvodov (Med-tec).

Paleto storitev mastercare koristjo stranke, ki si prizadevajo za večjo transparentnost in učinkovitost svoje nabave in se osredotočajo na temo trpežnosti investicijskih dobrin, povezano z poslovnimi učinki v zvezi z nabavo nadomestnih delov.

mastercare združuje znanje in desetletne izkušnje iz različnih področij delovanja znotraj skupine maierhofer in se pri tem usmerja na prihodnje poslovne zahteve, v katerih se vidijo industrijske in javne strukture v zdravstvo.

>> MORE INFORMATION

 

Desetletja določena filozofija podjetja, tržišča, na katerih delujemo z najvišjo mero kakovosti, in dolgoročna zanesljivost ter zagotavljanje stalnega razvoja je osnovni steber našega uspeha. Danes skupina maierhofer v svojem tržnem segmentu skupaj s svojimi mednarodnimi partnerji postavlja evropske trende in šteje med vodilne v Evropi na vseh svojih področjih delovanja.

 

Upamo, da vas bo naša spletna stran povabila k raziskovanju in da boste na njej našli tiste informacije in tematike, za katere upate, da jih boste našli.